Ellen

"Juwelen met liefde gemaakt"

Je hebt ongetwijfeld mooie herinneringen, wellicht zelfs meerdere, die je koestert. Of misschien ben je van plan om er binnenkort een te creëren. Ik kan deze bijzondere momenten voor jou vertalen naar iets waardevols en tastbaars.

Met behulp van een geheime X-code, een persoonlijke gravure, een geboortesteen of zelfs een prachtige diamant, kan ik unieke ontwerpen creëren in mijn atelier. Samen bespreken we jouw ideeën, onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee. We kunnen beginnen bij jouw keuze van edelsteen, of we laten ons leiden door een anekdote of eigenschap die belangrijk is voor jou of iemand anders.

Of je nu van plan bent je partner ten huwelijk te vragen, die speciale dag wilt bezegelen, of een sieraad wilt dragen ter nagedachtenis aan een geliefde die niet meer bij ons is – alles is mogelijk. Het wordt vormgegeven in mijn eigen stijl, volledig afgestemd op jouw wensen.

Veel liefs,
Ellen X

Atelier

"Meer dan een atelier"

Gedurende twee jaar bevond mijn goudsmidatelier, gelegen in Diepenbeek, zich in onze kantoorruimte, maar het werd te beperkt voor wat ik wilde bereiken, namelijk het leveren van nog beter en meer op maat gemaakt werk. Daarom hebben we de beslissing genomen om actie te ondernemen en een deel van onze zolder om te vormen tot een volwaardig atelier. Het blijft nog steeds in ons eigen huis, maar nu met aanzienlijk meer ruimte om te bewegen.

In de toekomst zal het kantoor worden omgetoverd tot een ruimte waar ik jullie in alle rust kan ontvangen. Tot die tijd nodig ik jullie echter graag uit in onze sfeervolle woonruimte.

Alixe

"Waarom Alixe"

De “A” staat symbool voor de voornamen van mijn ouders: Annie en Arthur. De creativiteit heb ik van mijn moeder geërfd; zij is altijd bezig met het creëren van iets nieuws.
De “L” vertegenwoordigt alles in mijn leven, met name mijn zoon Leander. Hij is buitengewoon muzikaal, voortdurend aan het zingen, en zijn verbeeldingskracht kent geen grenzen.
De “I” en “X” vormen de laatste twee letters van mijn achternaam: Lambrix. Mijn zus en ik moeten altijd die “I X” vermelden om ervoor te zorgen dat het correct wordt geschreven.
De “E” staat kort en krachtig voor mijn voornaam: Ellen.

In mijn atelier ontwerp en maak ik met plezier unieke stukken. Ik pas de geheime taal van de X-code toe, waarvan jij de betekenis kent. De persoon voor wie het juweel bestemd is, zal via het bijgevoegde kaartje ontdekken welke verborgen boodschap erin verscholen ligt.

Voor de rest blijft het een mysterie…

X

Nadruk op de X​

ALIXE is meer dan slechts een combinatie van betekenisvolle letters; de ware essentie ligt vooral in de X. Deze X neemt een prominente plaats in mijn logo in. Het symbool kan verwijzen naar iets geheims, mysterieus, maar ook naar een kus. Ontdek zelf de drie kusjes in mijn logo. Hoewel het op het eerste gezicht een hart lijkt, vindt het zijn oorsprong in de vorm van de X.

Het gebruik van mijn naam, op een heel persoonlijke wijze, versterkt het concept en geeft er extra kracht aan.

Maak een afspraak

Heb je een vraag? Bespreek je liever jouw juweel persoonlijk met mij?
Dit kan op afspraak via het contactformulier.

Volg ons