De X-Code

Juwelen in morse code

Morsecode bestaat al meer dan 150 jaar, en ik ben niet de eerste die deze code toepast in juwelen. Desondanks heb ik getracht er mijn eigen unieke draai aan te geven. In plaats van streepjes heb ik gekozen voor bolletjes, en bij de gesmede juwelen laat ik ze verspringen om een dynamische flow te creëren. Ik noem het de X-code. Hoewel de boodschap hetzelfde blijft – geheim en onleesbaar voor anderen – wordt het des te persoonlijker voor jou.

X - Code

In de X-code worden alle bolletjes netjes op één lijn geplaatst. Twee bolletjes die tegen elkaar staan, vertegenwoordigen hetzelfde als het streepje in de morsecode. De X-code wordt voornamelijk toegepast bij juwelen met kraaltjes. Bij elk juweel voeg ik een kaartje toe met daarop de X-code, zodat de boodschap altijd beschikbaar is voor de drager.

X - Code Flow

Bij de X-code Flow zijn de bolletjes speels geschrankt, als een dansende en vloeiende beweging. Deze specifieke ontwerpelementen komen tot uiting bij de gouden en zilveren juwelen. Bij elk juweel voeg ik een kaartje toe met de X-code Flow, zodat de betekenis altijd bij de hand is voor de drager.

Jouw X-Code

Kies je eigen unieke juweel

Vraagje?

Heb je een vraag hierover of hulp nodig met het ontdekken van jouw geheime boodschap?Neem zeker contact op via het contactformulier.

Volg ons