Ellen
Lambrix

Ik ben Ellen, te oud om mijn leeftijd te delen en te jong om daar al rekening mee te houden.

Naast zelfstandig, ondernemend én creatieveling pur sang, ben ik vooral ook trotse mama van Leander.

Lang geleden afgestudeerd aan de kunstschool PHIKO liet ik het artistieke een tijd lang achter me. Sinds de geboorte van mijn zoon heb ik echter weer de volle goesting gevonden om te creëren.

Opleiding

Polymeerklei hielp mij het juiste pad vinden: het maken van juwelen. Vrienden en familie waren enthousiast en van het een kwam het ander. Leergierig als ik ben, heb ik mij verschillende jaren verdiept in andere materialen en technieken. Juwelen met glas, natuursteen en hout leidden uiteindelijk tot de geboorte van ‘Made By Ellen L’.

In 2014 startte ik met een opleiding ‘Juwelier – Goudsmid’ bij Syntra. Vier jaar later kon ik met een brede glimlach mijn diploma van goudsmid in ontvangst nemen. Mijn leerhonger was echter nog niet gestild en dus deed ik ook nog de opleiding “Steenzetter” bij.

Daarna heb ik even een pauze ingelast maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan.. 🙂 Na wat wel 1000 slapeloze nachten leken vielen plots alle puzzelstukjes in elkaar: het logo, een nieuwe naam en mijn concept kregen vorm.
Een geheel dat klopt… ATELIER ALIXE!

Volg ons