Workshop

Workshop

Maak je eigen unieke ring met je oude goud!

Bij mij kan je nu deelnemen aan een exclusieve één-op-één workshop waarbij je oud goud kan omzetten in een prachtig nieuw juweel. Heb je een geelgouden sieraad met emotionele waarde dat ergens in je kast ligt te verstoffen? Dan is er de mogelijkheid om er een nieuw juweel van te laten maken (zie voorbeelden hier op de website onder ‘Van oud naar nieuw’ ) of je kan het zelf doen!

Wat houdt deze workshop in?
We beginnen met het samen bekijken of het oude goud geschikt is en kiezen het model van de ring. Ik maak de basisring voor jou en dan plannen we een datum voor de workshop in, meestal in de voormiddag. Tijdens de workshop knip of zaag je het sieraad in stukken, kies je de grootte van het bolletje dat je wilt maken en smelt je enkele stukjes goud om de bolletjes te vormen. Vervolgens soldeer je een bolletje op de ring en werk je de ring af door te schuren en te polijsten.
Natuurlijk begeleid ik je bij elke stap en spring ik bij waar nodig.

Je gaat naar huis met een uniek juweel dat niet alleen mooi is, maar ook een speciale emotionele betekenis voor je heeft omdat je het zelf hebt gemaakt.

De duur van de workshop hangt af van de complexiteit van het project. Tijdens de workshop is er ook tijd om te genieten van iets lekkers, zoals koffie, thee of frisdrank.

De kosten voor de workshop bedragen €300 voor het maken van een zilveren ring met een gouden bolletje. Als je liever een volledig gouden ring wilt, bereken ik de prijs op basis van het type ring dat je kiest.

De workshop is individueel om je de best mogelijke begeleiding te bieden. Natuurlijk is het mogelijk om van één oud sieraad meerdere bolletjes te smelten, zodat je dit met een familielid kunt delen.

Als je interesse hebt, stuur dan een e-mail naar info@atelieralixe.be.
Voor verdere vragen mag je natuurlijk ook altijd contact met mij opnemen.

Liefs
Ellen X

Misschien vind je deze ook leuk

Give away!

De vernieuwde website is online en om dit te vieren doe ik een GIVE AWAY!
En wat voor eentje!
Je kan deze 14kt gouden

ROHO 2023

Dankjewel om een bezoek te komen brengen aan mijn stand op ROHO.
Jullie waren met veel en dat deed me enorm veel plezier. Volgende